Naoružani muškarac se zatvorio u nemačkom restoranu (video)

© AP Photo / Daniel RolandSnajperisti nemačke specijalne policije u Sarbrikenu u Nemačkoj.
Snajperisti nemačke specijalne policije u Sarbrikenu u Nemačkoj. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Naoružani muškarac se zabarikadirao u restoranu u gradu Zarbrukenu na zapadu Nemačke. Elitna policijska antiteroristička jedinica planira da upadne u zgradu, navodi „Bild“.

Antiteroristička policijska jedinica uskoro će upasti u zgradu, navodi list.

„Bild“ je prikazivao uživo snimke sa mesta događaja, na kojima se vidi da je ulicu blokirao kordon policije i da su prisutna policijska vozila.

Naoružani muškarac obliven krvlju, naredio je osoblju restorana „Dubrovnik“ u centru grada da napusti lokal i on nije uzeo taoce, piše „Bild“.

Policijski zvaničnik rekao je za Rojter da taj muškarac najverovatnije ima psihički poremećaj i da nema razloga da se taj incident povezuje sa terorizmom.

On je, najverovatnije, zet vlasnika restorana, dodao je izvor u policiji. Poreklom je iz Makedonije, ali već dugo živi u Nemačkoj.

„Pokušavamo da uspostavimo kontakt sa njim, ali on to odbija“, izjavio je predstavnik policije i potvrdio da na mestu incidenta radi specijalna grupa psihologa i pregovarača, kao i da je deo grada blokiran.

„On tamo sedi i ćuti“, dodao je policajac.

Prema njegovim rečima, identitet muškarca je poznat, on je stanovnik Zarbrukena i ima 43 godine. Predstavnik policije je takođe potvrdio da „u lokalu nema drugih ljudi“. 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala