Bler i Rama — razgovor o vinu ili o saradnji

© AFP 2023 / DIMITAR DILKOFFPremijer Albanije Edi Rama
Premijer Albanije Edi Rama - Sputnik Srbija
Pratite nas
Albanski premijer Edi Rama objavio je na svom fejsbuk nalogu fotografiju na kojoj se nalazi u društvu bivšeg britanskog premijera Tonija Blera u turističkom gradu Himari, na jugozapadu Albanije.

U objavi na Fejsbuku pod nazivom „foto dana“ Rama i Bler poziraju sa širokim osmesima na licima, u ležernoj garderobi i u opuštenoj atmosferi uz vino.

Ta fotografija planula je u albanskim medijima, uz napise da bi Bler ponovo mogao da postane savetnik albanskog premijera.

Mediji su ranije javili da se bivši britanski premijer nalazi na odmoru u Dalmaciji, odnosno da će vrele letnje dana provesti na ostrvu Čiovo kod Trogira.

S obzirom da je Bler osoba pod zaštitom, hrvatski mediji su javili da će njega obezbeđivati pripadnici hrvatske policije.

„Pošto je Bler osoba pod zaštitom i nalazi se na području Splitsko-dalmatinske županije, naši policajci postupaju u skladu sa propisima koji se odnose na osobe pod zaštitom“, rekli su u splitsko-dalmatinskoj policijskoj upravi i dodali da sarađuju i sa Blerovim obezbeđenjem.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala