Pucnjava na dve lokacije u Ostinu, ima žrtava (video)

Američka policija
Američka policija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jedna osoba je poginula, a četiri je ranjeno danas u centru teksaškog grada Ostina, kada je došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije, javljaju mediji.

Policija u Ostinu je saopštila da je u centru tog teksaškog grada došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije i da ima više žrtava, a navela je i da su obe lokacije sada bezbedne.

Šef policije Ostina Brajan Menli saopštio je da dve pucnjave koje su se desile tokom noći u tom američkom gradu nisu bile međusobno povezane.

Rojters navodi da je policija prvobitno verovala da se radi o jednom „aktivnom napadaču“, ali po Menlijevim rečima „to nije bio slučaj“.

„Na osnovu svega onoga što možemo da kažemo posle dosad sprovedene istrage, radi se o dva nepovezana incidenta“, rekao je Menli novinarima.

Lokalni mediji su objavili, pozivajući se na medicinsko osoblje, da je više osoba ranjeno i da su najmanje tri među njima prebačene u lokalnu bolnicu, dok je jedna osoba ubijena, i to žena od tridesetak godina, prenosi Rojters.

​Policija je putem Tvitera i Fejsbuka nešto pre tri sata po lokalnom vremenu objavila da je u toku pucnjava u centru i upozorila građane da ne izlaze na ulice, javio je AP.

​Policija je pola sata kasnije, takođe u poruci na Tviteru, saopštila da je došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije u istoj četvrti glavnog grada Teksasa i da u incidentima ima više žrtava.

„Obe lokacije su u ovom trenutku bezbedne“, navodi se u poruci ostinske policije, prenosi britanska agencija, uz napomenu da se zasad ne zna koliko je ljudi upucano.

Trenutno nisu dostupne podrobnije informacije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala