Futuristi otvorili hotel sa pet zvezdica za omiljene insekte

Pratite nas
Pčele su poznate radilice, ali sada dobijaju i šansu da se odmore u umanjenoj verziji hotela koji je dizajniran da podigne svest o značajnoj ulozi koje pčele imaju za dodavanje ukusa u našu hranu.

Futuristi koji se bave ishranom stvorili su prvi na svetu hotel sa pet zvezdica za pčele, koji je napravljen po uzoru na „Grand Budapest hotel“. Hotel za pčele „Tejlors of herogejt“ napravljen je od tropskog američkog drveta balza i osim soba ima teretanu i restoran, saopštio je „Kreativni bum“.  

Kompanija iz Londona „Robim kolektiv“ napravila je dizajn za hotel. Spolja konstrukcija izgleda kao minijaturni model hotela sa pet zvezdica, dok se unutra nalaze elementi koji privlače pčele koje tuda proleću.

Med i hleb - Sputnik Srbija
Tajne ruske medicine: Medeni eliksiri života

Osim soba, u hotelu se nalazi teretana, takozvano „Lišće nane“ i restoran „Ružičasta limunada“. Hotel ima čak i kraljevski apartman „Slatka rabarbara“, koji je specijalno dizajniran za maticu i ima dodatne elemente, kao što su portret Bijonse na zidu i blago zaslađena voda u kraljevskom kupatilu.

Ranije je sličan neobičan hotel otvoren u Permijanu: hotel-sklonište „Vajolet“ za privremeni smeštaj biljaka. On je napravljen za ljubitelje flore koji idu na putovanja ili na odmor. U hotelske usluge spadaju i stručne konsultacije i blagovremeno zalivanje.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala