Argentinski ufolog otkrio vanzemaljske piramide u Pacifiku (video)

© Foto : pixabayNLO
NLO - Sputnik Srbija
Pratite nas
Argentinski ufolog Marselo Irasusta izazvao je zabrinutost zagonetnim otkrićem na dnu Tihog okeana. Teorije o poreklu otkrića variraju između palog NLO objekta do ostataka drevne civilizacije.
vremeplov - Sputnik Srbija
Kako putovati kroz vreme?

Neustrašivi argentinski istraživač specijalizovan za vanzemaljske oblike života pronašao je, kako tvrdi, NLO u Tihom okeanu u blizini obala Meksika.

Marselo Irasusta, ufolog sa nekoliko pronalazaka, pronašao je svoj najnoviji neidentifikovani objekat koristeći pretraživač „Gugl“. Na snimku objavljenom na „Jutjubu“ rečeno je da je dug 5,5 kilometara i liči na avion.

Irasusta je izjavio da je to „NLO pod vodom“, iako ostali ufolozi nisu sigurni da fotografije pokazuju nekadašnji leteći objekat.

Njegov kolega, istraživač vanzemaljaca Skot Voring, koji je napisao nekoliko knjiga na ovu temu, rekao je argentinskoj novinskoj agenciji „Telam“ da on na fotografiji vidi piramidu.

„To je savršeno oblikovana piramida visine veće od 14 kilometara“, izjavio je Voring.

Ovaj istraživač izjavio je da je piramida „veća od svega poznatog“ i toliko je impresivna da mora da ju je sagradio neko sa druge planete.

„Samo vanzemaljci bi mogli da naprave ovako nešto“.

Voring je priznao da postoji izvesna doza neizvesnosti o vanzemaljskom poreklu objekta, ali se slaže da je Irasustino otkriće zanimljivo.

​„Čak i ako to nije NLO ili nešto što su koristili vanzemaljci, radi se o velikom otkriću.“

Video-snimak „piramide“ pregledalo je više od 405 hiljada korisnika „Jutjuba“ i, osim o NLO, podstakao je niz teorija o svom poreklu.

„Telam“ izveštava da neki smatraju da objekat predstavlja ostatke mitske zemlje Atlantide koju je opisao antički filozof Platon, dok drugi kažu da je to zgrada koju su izgradile majanska ili astečka civilizacija.

Marselo Irasusta, koji je prvi objavio o ovom otkriću je ufolog-veteran. Početkom ove godine objavio je snimak za koji tvrdi da pokazuje vanzemaljske baze na Mesecu i Marsu.

Plašt nevidljivosti, Hari Poter i kamen mudrosti - Sputnik Srbija
Kao u „Hariju Poteru“: Možemo li da budemo nevidljivi

Za Irasustu i njegove pratioce, čini se da snimak sa „Gugla“ pokazuje dve vanzemaljske baze. One liče jedna na drugu, što je Irasustu i njegovu koleginicu Sandru Elenu Andrade nateralo da pozovu NASA da ispita mogućnost da tamo postoji vanzemaljski oblici života.

​„Šokantno otkriće koje je izazvalo neverovatne diskusije na internetu. Šta će učiniti NASA? Da li će pokušati da pruži prihvatljivo objašnjenje ili će prećutati o ovom dokazu“, napisala je Andrade koja je postavila snimak na Jutjub. 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala