Buš šokirao Ameriku: Zaplesao na memorijalnoj službi (video)

© AP Photo / Eric GayFrom left, former first lady Laura Bush, former President George W. Bush, first lady Michelle Obama and President Barack Obama join hands during a memorial service at the Morton H. Meyerson Symphony Center with the families of the fallen police officers, Tuesday, July 12, 2016, in Dallas
From left, former first lady Laura Bush, former President George W. Bush, first lady Michelle Obama and President Barack Obama join hands during a memorial service at the Morton H. Meyerson Symphony Center with the families of the fallen police officers, Tuesday, July 12, 2016, in Dallas - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bivši američki predsednik Džordž Buš šokirao je američku javnost kada je zaplesao na memorijalnoj službi, koja je održana povodom ubistva pet policajaca u snajperskom napadu u Dalasu.

Dok je držao za ruku suprugu trenutnog predsednika SAD Mišel Obamu s jedne, a svoju suprugu Lauru s druge strane, Buš je počeo da se klati s jedne na drugu nogu za vreme izvođenja Ratne himne Republike.

Iako su svi oko njega pokušavali da ostanu mirni i pokažu osećaj zajedništva i kolektivnog duha, Buš nije mogao da se obuzda i „malo je zaplesao“, navodi Raša tudej dodajući da je svojim ponašanjem pretio da ugrozi tužno raspoloženje tokom službe.

​Pozvao je i druge da mu se pridruže, a prva žrtva bila je Mišel Obama, dodaje ruski medij.

​Službi su prisustvovali i trenutni američki predsedik Barak Obama, kao i potpredsednik Džozef Bajden sa svojom suprugom koji su, takođe, bili deo lanca ljudi koji su se držali za ruke.

Buš je kritikovan i zbog toga što je obukao plavo odelo, dok su ostali prisutni bili obučeni u crno.

​I korisnici društvenih mreža oštro su kritikovali ponašanje Buša Mlađeg.

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala