Građani se žale Vučiću

© Tanjug / Tanja ValičVučić razgovara sa građanima
Vučić razgovara sa građanima - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u prvih par sati sa 35 građana, koji su susret sa njim iskoristili da izlože svoje probleme i zatraže pomoć od premijera za njihovo rešavanje.
Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare posle bregzita - Sputnik Srbija
Vučić: Nikome neću dozvoliti da gazi Srbiju

Kako je Tanjugu rečeno u Vladi Srbije, za svakog građanina je odvojeno po desetak minuta, što znači da je premijer od jutros od 5.30, kada je počeo da prima građane, pa do 8.30, razgovarao sa njih 35.

Za razgovor sa premijerom prijavilo se, kako je saopšteno, oko 5.000 građana. Prvobitno je bilo planirano da premijer sa njima razgovara tri sata, ali će ih zbog velike zainteresovanosti primati do 18 sati.

Građani su se već pre 5 sati okupili ispred Vlade Srbije, kako bi došli na red, a pošto se mnogi od njih do sada nisu prijavili to su učinili na licu mesta, popunjavajući pismeni zahtev.

Među njima je dosta građana koji su došli iz unutrašnjosti.

Oni koji su među prvima bili primljeni poručili su da su zadovoljni što su imali priliku da svoje probleme iznesu premijeru, za koga veruju da će im pomoći da se izbore sa njima.

Građani su se premijeru obraćali zbog raznih problema u vezi sa legalizacijom, bespravnom gradnjom, sudskim sporovim, zapošljavanjem, zdravstvenim problemima.

U razgovoru sa predstavnikom pčelarskih udruženja iz Aleksinca, kako navodi RTS, premijer je obećao operativnu grupu koja će proveravati ispravnost meda na srpskom tržištu.

Premijer Vučić građane prima sa svojim saradnicima, među kojima je vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala