Pucano iz kola na policiju u Džordžiji

© Fotolia / Dominik HerzPolicija SAD
Policija SAD - Sputnik Srbija
Pratite nas
Policija grada Rozvela, koji se nalazi blizu Atlante, prestonice američke savezne države Džordžija, uhapsila je 21-godišnjeg muškarca koji je pucao na policajca iz automobila u pokretu.

AP navodi da napadač nije uspeo da pogodi policajca, koji je prvo mislio da su u pitanju petarde, a onda shvatio da se radi o mecima. Pored optužbe za napad na policajca, napadač će biti optužen i za krađu automobila, posedovanje droge metamfetamina, kao i bežanje pred policijom.

Muškarac pucao na policajce u Džordžiji

Agencija prenosi da policija Rozvela nije mogla da kaže da li ova pucnjava ima veze sa sinoćnjim ubistvima policajaca u Dalasu koja su se desila samo par sati pre ovog napada.

Vlasti grada Valdoste na jugu Džordžije danas su objavile da je neidentifikovani muškarac pucao na policajca na parkingu, na šta je ovaj uzvratio vatrom.

AP prenosi da nije objavljeno da li je neko ranjen tokom ovog obračuna. Policija je jutros pozvana da istraži navode o oštećivanju imovine kada je policajac na parkingu stambenog kompleksa naišao na čoveka sa kojim je došlo do razmene vatre.

Portparolka gradskih vlasti Valdoste Samanta Metjuz nije želela da iznosi detalje, a AP navodi da je u toku istraga o pucnjavi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala