Putin: Prevazišli smo pad ekonomije (video)

© Sputnik / Mikhail Klementiev / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa stranim investitorima na Peterburškom međunarodnom ekonomskom forumu
Predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa stranim investitorima na Peterburškom međunarodnom ekonomskom forumu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom susreta sa predstavnicima Ruskog fonda za direktne investicije i međunarodnog investicionog društva, koji je održan u okviru Peterburškog međunarodnog ekonomskog foruma, izjavio da je država skoro prevazišla pad ekonomije i da su stvoreni osnovni uslovi za njen rast.

Putin je dao optimističnu izjavu o ekonomiji Rusije na sastanku sa članovima Međunarodnog stručnog saveta Ruskog fonda za direktne investicije (RFPI) i vodećim predstavnicima međunarodne investicione zajednice na marginama PMEF.

„Mi smo praktično prevazišli pad, stvoreni su osnovni uslovi za izlazak na putanju rasta. Uspeli smo da obezbedimo makroekonomsku stabilnost, značajno je smanjena inflacija“, izjavio je Putin. 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala