Striptiz na stranačkom skupu (video)

© YouTube/Crazy HorseKandidat Libertarijanske stranke za predsedničku nominaciju Džejms Viks
Kandidat Libertarijanske stranke za predsedničku nominaciju Džejms Viks - Sputnik Srbija
Pratite nas
Politika i erotski ples išli su ruku pod ruku na skupu Libertarijanske stranke kada je jedan od kandidata svoje vreme za predstavljanje iskoristio za striptiz. Džejms Viks se razgolitio, sve do veoma „otkrivajućeg“ donjeg veša pre nego što je objavio da se povlači iz trke.

Sve se to odigralo u nedelju na skupu Libertarijanske stranke u Orlandu, gde je političar iz Mičigena bio kandidat za predsednika stranke, piše „Njujork dejli“.

Kada se popeo na scenu kako bi iskoristio svoju šansu da predstavi svoje kvalitete, rekao je okupljenima „Ne bi nam škodilo malo zabave“.

Na momenat je i bilo zabavno, jer je Viks pustio muziku preko telefona i podstakao publiku da tapše. Uskoro je, međutim, postalo i previše zabavno, barem za Viksa, koji je sa sebe skinuo odeću i počeo da pleše oko govornice.

Okupljeni, međutim, nisu dugo bili oduševljeni njegovom izvedbom, a uzvici podrške pretvorili su se u zvižduke.

​Viks je za govornicom izjavio da se povlači iz trke i da se i kandidovao samo zbog opklade.

Geri Džonson, bivši guverner Novog Meksika, osvojio je predsedničku nominaciju Libertarijanske partije, dok je njegov kandidat za potpredsednika postao guverner Masačusetsa Vilijam Veld. Nijedan od njih dvojice nije skidao pantalone.

Viks se prethodno kandidovao za nominaciju libertarijanaca za šerifa okruga Livingston.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala