Vučić: Za mene bi bio najveći poraz da se SNS pretvori u DS

© Sputnik / Brankica RistićIzborna skupština SNS
Izborna skupština SNS - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je na izbornoj skupštini te stranke da bi za njega najveći poraz bio kada bi se SNS pretvorila u ono u šta se pretvorila Demokratska stranka 2008. godine, kad se dočepala vlasti, i da to neće dozvoliti.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Vučić: Sledeće sedmice razgovori o vladi

„Pre sopstvenog povlačenja, neću to da dozvolim, sami ćemo da pokažemo da je SNS stranka za godine i decenije u budućnosti“, rekao je Vučić na izbornoj skupštini stranke. 

Vučić je rekao da SNS ne sme da ima sudbinu drugih političkih stranaka u Srbiji kad se dočepaju vlasti, jer se same urušavaju od mržnje, sujete, ogovaranja, loših međusobnih reči i zbog toga što se sami nikad ne menjaju.

Zato hoćemo da osvežimo stranku i podmladimo je“, rekao je Vučić.

Predloženi novi potpredsednici SNS

Lider SNS predložio je za potpredsednike stranke Milenka Jovanova, Miloša Vučevića, Marka Đurića i Mariju Obradović. Najavljeno je da će dva potpredsednička mesta ostati upražnjena za one koji se dokažu.

Za predsednika IO predložen je Darko Glišić.

Radni sastanak predsednika Putina sa srpskim mandatarom Aleksandrom Vučićem / - Sputnik Srbija
Vučić: Putin nam ne pravi Vladu

Vučić: Evo vam sve televizije, opet ništa nećete uraditi

Evo vam sve televizije, opet ništa nećete uraditi, poručio je danas lider SNS Aleksandar Vučić političkim i drugim oponentima koji neprestano govore o nedostatku medijskih sloboda u Srbiji.

„Vi samo govorite, a mi ćemo rezultatima rada da vas pobeđujemo, ne možete vi u pet da ustajete i do dva da radite, kao što mi možemo do deset. To je ono što ne mogu da pobede“, primetio je Vučić na izbornoj skupštini stranke.

Kako je rekao, o medijskoj blokadi, diktaturi i autokratiji govore oni licemeri koji su menjali ljude na javnom servisu preko noći.

„Govore nam, a ja obično ćutim o tome, o medijskoj blokadi, a pogledajte kakvo je to licemerje, kažu diktatura, autokratija, a sad kažu menjate nešto na javnom servisu. Menjao je UO u skladu sa zakonom, a kada su oni dolazili menjali su sve novinare i urednike za jednu noć. Mi nismo nijednog novinara i urednika“, rekao je Vučić i dodao da je svemu tome cilj samo da se kaže sve najgore o njemu.

Kritike će, međutim, samo da ojačaju SNS, rekao je Vučić i dodao da je njihov ideal slobodna i demokratska Srbija.

Vučić jednoglasno izabran za predsednika SNS-a

Skupština SNS jednoglasno je danas izabrala Aleksandra Vučića za predsednika stranke.

Današnjoj izbornoj skupštini, koja bira novo rukovodstvo, prisustvuje 3.862 delegata, od ukupno 4.000.    

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala