Vatrena lopta iznad Amerike (video)

© Portland PoliceKamera portlandskog policajca snimila je ogromnu vatrenu loptu iznad Mejna
Kamera portlandskog policajca snimila je ogromnu vatrenu loptu iznad Mejna - Sputnik Srbija
Pratite nas
Sjajan meteor koji se zapalio u Zemljinoj atmosferi uhvaćen je na kameri automobila pripadnika policije iz Mejna dok je bio u jutarnjoj patroli.

Snimak je zabeležila automobilska kamera narednika Tima Farisa nešto pre 1 ujutru i postavljen je na fejsbuk stranicu policijske uprave sa haštagom #StarWars.

​„Nikada ne znate šta ćete videti dok ste na dužnosti. Narednik Faris pratio je saobraćaj dok je bio parkiran ispred centralne vatrogasne stanice i video je posetioce ’iz udaljene galaksije‘. Meteor (ili svemirski brod) snimljen je kamerom oko 50 minuta posle ponoći. Nadamo se da su posetioci prijateljski nastrojeni. Možda su to prijatelji Stivena Kinga koji su došli da ga posete. Ko god da su, siguran sam da ćemo ih pridobiti jednom sočnom pitom“.

Spektakularan snimak postavljen je i na veb-sajt Američkog meteorskog društva i privukao je toliko poseta da je oborio veb-sajt.

​Do jutra je Društvo izvestilo o nekih 225 viđenja vatrene lopte, preko severoistoka SAD, do Kanade i Nju Džerzija, jer su očevici brzo postavljali svoje fotografije na društvene medije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala