Stefanović preti krivičnim prijavama

© Tanjug / Sava RadovanovićNebojša Stefanović
Nebojša Stefanović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija nastavila, u saradnji sa tužilaštvom, istragu tokom koje je saslušano više osoba koje su prisustvovale incidentu u RIK-u.
RIK - Sputnik Srbija
Objavljen snimak incidenata u RIK-u (video)

Stefanović je naveo da će biti saslušani i članovi komisije i dodao da će svi koji su pokušali nasiljem da ugroze izborni proces i koji se mešaju se u rad RIK-a biti predmet krivičnih prijava.

„Biće saslušani i ljudi iz RIK-a, i svi oni koji su te noći bili i učestvovali u incidentu daće iskaz, a onda ćemo narednih dana sa tužilaštvom videti da li postoji osnov za podizanje odgovarajućih prijava i videćemo šta će biti kvalifikacije“, rekao je Stefanović.

On je dodao da će sve biti analizirano, i svi oni koji su pokušali nasiljem da ugroze izborni proces i mešali se u to tokom prethodne dve, tri noći, čineći pritiske na RIK, i svako protivzakonito postupanje biće predmet krivičnih prijava.

„Što se tiče zahteva koje će SNS ispostaviti, naš pravni tim radi na tome i za nekoliko dana ćemo izaći sa tim, kad krivične prijave budu podnete“, rekao je Stefanović novinarima.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala