Stefanović: Debakl opozicije

© Tanjug / Sava RadovanovićNebojša Stefanović i Aleksandar Vulin
Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović ocenio je danas da su opozicione stranke, predstavnici bivšeg režima i manjih udruženja, na današnjem protestu doživeli debakl.

„Tražimo od njih da prihvate činjenicu da su pretrpeli žestok poraz i ogroman debakl na ovim izborima“, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u sedištu SNS-a.

Protest pristalica opozicije ispred RIK-a zbog navodne krađe izbora - Sputnik Srbija
Opozicija: Vučiću ćeraćemo se još (foto, video)

On je rekao da se ispred sedišta RIK-a u Beogradu okupilo oko 1.700 ljudi, koji su, kaže, organizovano autobusima došli iz Kraljeva, Pančeva…

„Toliko su mogli da okupe Pajtić, Tadić, Jovanović, Obradović, Petrović, Veselinović, ali i Mladen Obradović, Sandulović. Kad oduzmete sve te sjajne veličine, zapitam se koliko je naroda bilo“, rekao je Stefanović.

On je naveo da su se okupili oni koji su za NATO i koji su protiv NATO-a, oni koji su protiv otvaranja fabrika, koji su pljačkali od hendikepirane dece.

„Oni su krali na izborima i tako se ponašali i zato misle da će se svi ponašati kao oni“, rekao je Stefanović i upitao Bojana Pajtića na kojem je to mestu navodno glasao čovek koji ima više od 100 godina.

Za razliku do njih, Aleksandar Vučić se ponaša 20 puta poštenije, on hoće demokratski da vlada, a oni bi samo da vrate sve privilegije, dodao je Stefanović, poručivši:

„Nećemo im to dozvoliti. Mi vodimo politiku tako da štitimo građane, ali nećemo da štitimo njihovu banditsku politiku“, poručio je Stefanović.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala