Mediji u regionu: Vučiću natpolovična većina

© Tanjug / Zoran ŽestićNovinarske ekipe u izbornom štabu koalicije LDP-LSV-SDS u Domu omladine na medijskom praćenju izbora
Novinarske ekipe u izbornom štabu koalicije LDP-LSV-SDS u Domu omladine na medijskom praćenju izbora - Sputnik Srbija
Pratite nas
Elektronski mediji u regionu objavili su na udarnim mestima vest da su vanredni parlamentarni, redovni pokrajinski i lokalni izbori u većini opština u Srbiji završeni i da je prema prvim preliminarnim rezultatima Cesida koalicija okupljena oko SNS-a Aleksandra Vučića u vođstvu.

SNS i partneri su na osnovu malog broja obrađenih glasova osvojili 56 odsto glasova, objavio je portal hrvatski portal „Net“.

Grafik - Sputnik Srbija
UŽIVO SNS ubedljiv, u parlament ulazi sedam lista

Prema istim podacima, taj portal prenosi da sledi koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije sa 11 posto osvojenih glasova, a prag je, kako se navodi, prešla i SRS, te koalicija okupljena oko Demokratske stranke.

Portal „Indeks“ preneo je da je na osnovu 11 odsto prebrojanih glasova SNS osvojio 56 odsto glasova biračkog tela, kao i da SRS Vojislava Šešelja ulazi u parlament.

TVCG objavila je informaciju sa zvaničnog tviter-naloga SNS-a da je lista Srbija pobeđuje u ubedljivom vođstvu.

Sarajevski bosanski portal „Kliks“ javio je da prvi preliminarni rezultati pokazuju da je Vučiću pripala natpolovična većina na danas održanim vanrednim parlamentarnim izborima, a da je na drugom mestu SPS-a Ivice Dačića.

Taj portal navodi i da je na osnovu 11 odsto prebrojanih glasova SNS i partneri osvojio 56 posto glasova.

Kao treća stranka navedena je SRS Vojislava Šešelja, te koalicija okupljena oko Demokratske stranke Bojana Pajtića.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala