Na internetu se pojavio snimak sa mesta pada sirijskog aviona MiG-23 (video)

© Sputnik / Dmitriy Vinogradov / Uđi u bazu fotografijaMIG-23, avion sirijske avijacije na aerodromu Hama u blizini grada Hame
MIG-23, avion sirijske avijacije na aerodromu Hama u blizini grada Hame - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novinska agencija „Amak“, lojalna terorističkoj organizaciji DAEŠ, objavila je video-snimak sa mesta na koje se navodno srušio sirijski vojni avion „MiG-23“ u predgrađu Damaska, javio je RT.

Na snimku se vidi olupina aviona, a neki njegovi delovi gore. Pored olupina prolaze ljudi u crnoj odeći, sa kapuljačama i naočarima za sunce. Međutim, nisu potvrđene informacije da li je ovaj snimak zaista sa mesta pada aviona.

Osim toga, portal koji se bavi monitoringom akcija terorista, „Teror monitor“, objavio je fotografiju pilota srušenog sirijskog aviona.

​Pripadnici terorističke grupe DAEŠ danas su objavili da su zarobili pilota sirijskog vojnog aviona koji se srušio u predgrađu Damaska, preneo je televizijski kanal „Skaj njuz Arabija“.

„Pripadnici DAEŠ-a izjavili su da su zarobili pilota vojnog aviona koji se srušio u predgrađu Damaska“, navedeno je u saopštenju televizije.

Agencija Rojters javila je da je pilot Azam Eid iz grada Hame zarobljen nakon što se padobranom spustio blizu mesta pada aviona, istočno od Damaska.

Ranije su pripadnici samoodbrane javili da je sirijski vojni avion „MiG-23“ pao u petak ujutru u delu koji kontrolišu pripadnici DAEŠ-a, nakon poletanja sa aerodroma Dmejr, istočno od Damaska.

Nakon što se saznalo za incident, saopšteno je da se avion najverovatnije srušio zbog tehničkih problema. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala