Prosidba od koje se dobija aritmija

© Flickr / V ThreepioMlada sa sekirom
Mlada sa sekirom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Policija u Sankt Peterburgu uhapsila je mladića posle, u najmanju ruku, čudne prosidbe — čovek je provalio u prodavnicu odeće noseći sekiru i buket cveća misleći da se njegova voljena nalazi tamo.

Jedan mladić koji je nosio sekiru i buket cveća provalio je u prodavnicu odeće u Sankt Peterburgu kako bi zaprosio voljenu koju nije video deset godina.

Ruska lepotica - Sputnik Srbija
Zašto Ruskinje toliko žele da se udaju

Međutim, ispostavilo se da je mlada dama koju je video u prodavnici potpuni stranac, što je ozbiljno razbesnelo đuvegiju sa sekirom.

„Huligan se razbesneo kad je video nepoznatu devojku u prodavnici. Počeo je da vitla sekirom i da zahteva od nepoznate devojke da pozove njegovu dragu“, saopštila je policija.

Zanimljiv detalj je da se čovek predstavio kao Žofri, aludirajući na lik Žofrija de Pejera iz francuskog romana „Anželik, markiza anđela“, Ane i Serža Golona.

Njegovo pravo ime je Pavel, međutim, odlučio je da ga promeni u Žofri kad je primetio da njegova voljena saoseća sa likom iz serije o Anželik.

Policija je stupila u kontakt sa njom i saznala da su se njih dvoje sreli samo jednom i to pre deset godina. Razmenili su brojeve telefona i od tada se nisu videli.

Pavel joj je, međutim, redovno slao poruke, a pre nekoliko nedelja je priznao da je voli. Bio je uporan i odlučan, a devojci je zapretio da će je ubiti ako ga odbije, i da će posle toga počiniti samoubistvo.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala