Zidanu pale gaće (video)

© REUTERS / Juan Medina LivepicTrener Reala Zinedin Zidan
Trener Reala Zinedin Zidan - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zinedin Zidan uživao je u nezaboravnoj noći kad je njegov Real iz Madrida stigao i prestigao dva gola razlike iz prvog meča protiv Volfsburga u četvrtfinalu Lige šampiona, ali se čini da su uzbuđenje, ali i pritisak uzeli danak.

Zidan, koji je za menadžera Reala postavljen u januaru, pretrpeo je neprijatan momenat tokom utakmice na stadionu „Santijago Bernabeu“ nakon što su mu se pantalone pocepale pošto je njegov tim prokockao dobru šansu.

Zinedin Zidan - Sputnik Srbija
Zizu — simbol srećnije Francuske

Nakon što je dva puta bio strelac u prvom poluvremenu, Kristijano Ronaldo je 13 minuta pre kraja utakmice postigao het-trik i doveo Real na prag ulaska u polufinale, nakon šokantnog gubitka u prvoj utakmici.

Međutim, uprkos tome što je njegovu ekipu petnaestak minuta delilo do plasmana u sledeću rundu takmičenja, Zidan je kako se meč bližio kraju osećao pritisak, što pokazuje njegova strastvena reakcija nakon što je Real promašio šansu u 80. minutu.

Nažalost po Zidana, njegova reakcija uz aut-liniju dovela je do cepanja pantalona, uz otkrivanje velikog dela njegove desne noge.

Trenutak kad se Zidanu cepaju pantalone uhvatila je kamera, a pratioci na Tviteru nisu odoleli da komentarišu njegovu „malu nezgodu“, kojoj Francuz nije pridavao veliku pažnju, ocenjujući pobedu Reala kao najbolji trenutak u njegovoj trenerskoj karijeri.

Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala