Jedna putnica „boinga“ se spasila jer je zakasnila na let

© AP Photo / vk.com/rostovnadonu groupRuska vatrogasna vozila među ostacima srušenog aviona u Rostovu na Donu
Ruska vatrogasna vozila među ostacima srušenog aviona u Rostovu na Donu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Putnica „Natali tursa“ Elvira Isajeva spasila se zakasnivši na let aviona „Flajdubaija“ koji se srušio u Rostovu na Donu, saopštio je zamenik generalnog direktora turističke kompanije Andrej Savostjanov.

Prema njegovim rečima, njoj je produžena dozvola za boravak u Dubaiju za četiri dana na račun turističke kompanije. 

Ostaci aviona boing 737-800 na aerodromu u Rostovu na Donu. - Sputnik Srbija
Tri verzije uzroka pada „boinga“ u Rostovu na Donu (video, foto)

„Možemo reći, na sreću, jedan od naših putnika, odnosna ta putnica koja je trebalo da leti, nije poletela s aerodroma u Dubaiju zato što je proslavljala s prijateljicom, kako su nam rekli, rođendan, kasno se vratila u hotel i nije mogla da stigne na let. U ovom trenutku ta putnica je u Dubaiju. Naš partner iz Dubaija, kompanija ’Alfa tur‘, produžila je njen boravak, na svoj račun, za nekoliko dana. I kroz nekoliko dana ona će moći da se vrati u Rusku Federaciju“, rekao je novinarima Savostjanov.

„Ova putnica, Elvira Isajeva, rođena je 1982. godine. Druge podatke ne mogu da saopštim“, rekao je on i dodao je da joj je boravak u hotelu produžen na račun kompanije.

Na aerodromu Rostova na Donu u subotu rano ujutru srušio se avion „boing 737-800“ avio-kompanije „Flajdubai“ koji je leteo iz Dubaija. Nesreća se dogodila pri veoma lošim vremenskim uslovima nakon što je letelica kružila iznad aerodroma dva i po sata, pokušavajući da se prizemlji.

Kako je saopštila avio-kompanija, u avionu je bilo 55 putnika i sedam članova posade.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala