Kako je Poklonska proslavila rođendan

© Sputnik / Aleksandr Polegenьko / Uđi u bazu fotografijaNatalija Poklonska na konferenciji za štampu na Krimu
Natalija Poklonska na konferenciji za štampu na Krimu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tužiteljka Krima Natalija Poklonska koja slavi rođendan 18. marta, upravo na dan potpisivanja ugovora o ulasku poluostrva u sastav Rusije, kaže za Sputnjik da se ponosi time.

„Ne želim da se odmaram danas, nego želim da se radujem i da radim. Od 18. marta 2014. godine moj rođendan izgleda potpuno drugačije. To je nova etapa u životu. Kada je potpisan taj ugovor, shvatili smo da je veliki posao pred nama. I to je dobro, volim kad ima posla preko glave i obećavam da ćemo i dalje efikasno obavljati naš posao“, kaže Poklonska.

© Sputnik / Konstantin Mihaljčevski / Uđi u bazu fotografijaNatalija Poklonska na pres-konferenciji na Krimu
Natalija Poklonska na pres-konferenciji na Krimu - Sputnik Srbija
Natalija Poklonska na pres-konferenciji na Krimu

Ona je dodala da Krim nastavlja odlučno da se bori protiv korupcije i da je za dve godine pokrenuto nekoliko krivičnih postupaka, između ostalog i protiv poslanika Parlamenta Krima i funkcionera MUP–a.

„Krim je bio leglo korupcije dok je bio u sastavu Ukrajine i sada pokušavamo da promenimo taj mentalitet. Korupcije ima u svakom društvu, a Tužilaštvo i organi reda postoje kako bi se borili protiv te pojave. Što se tiče bezbednosti, Krimljani nemaju razloga za brigu. Oni koji pokušavaju da destabilizuju situaciju na poluostrvu su uvek pod našim nadzorom. Džaba se trude. Tokom energetske blokade oni su dizali u vazduh dalekovode, ali Rusija je brzo napravila energetski most. Organizatori tog zločina su već na našim spiskovima, za njima se traga. Za ono što su oni uradili predviđeno je od 20 do 25 godina zatvora“, kaže tužiteljka.

Odgovarajući na pitanje šta za nju znači činjenica da je ona najmlađa žena general u Rusiji, Poklonska kaže da je to velika odgovornost.

„Svi radimo kako bi najbolja zemlja na svetu — Rusija — ako Bog da i dalje napredovala. Daćemo sve od sebe“, kaže Poklonska.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala