Gren Sent – od festivala do migranatskog kampa

Pratite nas
Kamp Linijer otvoren je pre dve nedelje. Poznat je kao prvi humanitarni kamp u Francuskoj. Izgrađen je uz veliku buku i veru u budućnost, na inicijativu uprave Gren Senta, uz finansijsku podršku „Lekara bez granica“.

Kamp Linijer otvoren je pre dve nedelje. Poznat je kao prvi humanitarni kamp u Francuskoj. Izgrađen je uz veliku buku i veru u budućnost, na inicijativu uprave Gren Senta, uz finansijsku podršku „Lekara bez granica“.

Ta organizacija upravljanje kampom postepeno predaje asocijaciji „Utopija 56“ što je prilično neobično, s obzirom na to da je ta asocijacija poznata prevashodno po organizovanju prazničnih događaja.

© Foto : Novikova Natalья SergeevnaKako bi se došlo u kamp, potrebno je proći kapiju koja podseća na kapiju Ištar, na jugu Gren Senta.
Kako bi se došlo u kamp, potrebno je proći kapiju koja podseća na kapiju Ištar, na jugu Gren Senta. - Sputnik Srbija
1/9
Kako bi se došlo u kamp, potrebno je proći kapiju koja podseća na kapiju Ištar, na jugu Gren Senta.
© Foto : Novikova Natalья SergeevnaDžastin je takođe promenio boju na suncu — zajedno sa svojim poklonikom koji je želeo da ostane anoniman.
Džastin je takođe promenio boju na suncu — zajedno sa svojim poklonikom koji je želeo da ostane anoniman. - Sputnik Srbija
2/9
Džastin je takođe promenio boju na suncu — zajedno sa svojim poklonikom koji je želeo da ostane anoniman.
© Foto : Novikova Natalья SergeevnaUbiti vreme i pokazati se: grupa umetnika i naučnika planira da organizuje koncerte i da prikazuje filmove za migrante.
Ubiti vreme i pokazati se: grupa umetnika i naučnika planira da organizuje koncerte i da prikazuje filmove za migrante. - Sputnik Srbija
3/9
Ubiti vreme i pokazati se: grupa umetnika i naučnika planira da organizuje koncerte i da prikazuje filmove za migrante.
© Foto : Novikova Natalья SergeevnaSve podseća na misao o bekstvu — čak i grafiti na zidovima kuhinje.
Sve podseća na misao o bekstvu — čak i grafiti na zidovima kuhinje. - Sputnik Srbija
4/9
Sve podseća na misao o bekstvu — čak i grafiti na zidovima kuhinje.
© Foto : Novikova Natalья SergeevnaDanil i njegova prijateljica se nadaju da će se domoći Engleske, a možda i da će otputovati dalje — „Inšalah“.
Danil i njegova prijateljica se nadaju da će se domoći Engleske, a možda i da će otputovati dalje — „Inšalah“. - Sputnik Srbija
5/9
Danil i njegova prijateljica se nadaju da će se domoći Engleske, a možda i da će otputovati dalje — „Inšalah“.
© Foto : Novikova Natalья SergeevnaDeca se igraju, muškarci igraju fudbal — postoji mogućnost da se čovek opusti, nema više one bezumne napetosti kao u kampu Basroš.
Deca se igraju, muškarci igraju fudbal — postoji mogućnost da se čovek opusti, nema više one bezumne napetosti kao u kampu Basroš. - Sputnik Srbija
6/9
Deca se igraju, muškarci igraju fudbal — postoji mogućnost da se čovek opusti, nema više one bezumne napetosti kao u kampu Basroš.
© Foto : Novikova Natalья SergeevnaOni su sve izgubili. U kampu rukovodstvo zatvara oči na kupovinu: goveđi kotleti, cigarete i koka–kola. Tu je čak i berberin — posao mu cveta.
Oni su sve izgubili. U kampu rukovodstvo zatvara oči na kupovinu: goveđi kotleti, cigarete i koka–kola. Tu je čak i berberin — posao mu cveta. - Sputnik Srbija
7/9
Oni su sve izgubili. U kampu rukovodstvo zatvara oči na kupovinu: goveđi kotleti, cigarete i koka–kola. Tu je čak i berberin — posao mu cveta.
© Foto : Novikova Natalья SergeevnaProšle noći je Vali povredio koleno kada je pao bežeći od policije.
Prošle noći je Vali povredio koleno kada je pao bežeći od policije. - Sputnik Srbija
8/9
Prošle noći je Vali povredio koleno kada je pao bežeći od policije.
© Foto : Novikova Natalья SergeevnaRučak pored jurte u kojoj će biti škola. Asocijacija SALAM koja aktivno radi u kampu, deli hranu i odeću.
Ručak pored jurte u kojoj će biti škola. Asocijacija SALAM koja aktivno radi u kampu, deli hranu i odeću. - Sputnik Srbija
9/9
Ručak pored jurte u kojoj će biti škola. Asocijacija SALAM koja aktivno radi u kampu, deli hranu i odeću.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala