Princ Karađorđević se nada da će ga Vučić pozvati na večeru

© FotoPorodica Karađorđević
Porodica Karađorđević - Sputnik Srbija
Pratite nas
Princ Aleksandar Karađorđević izjavio je danas da se nada da će premijer Srbije Aleksandar Vučić razmotriti da njega i njegovu suprugu Katarinu pozove na večeru u čast posete britanskog princa Čarlsa, ali da nakon toga računa na sastanak sa premijerom na kom će rešiti sva pitanja u vezi sa plaćanjem računa za struju.
Predsednik SNS Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu u Sremskoj Mitrovici - Sputnik Srbija
Vučić Karađorđeviću: Prvo ti plati struju, pa tuži koga hoćeš

Karađorđević je, na pitanje dnevnika „Blic“ da prokomentariše izjavu premijera Srbije da bi prestolonaslednik, pre nego što tuži državu, morao da plati struju, odgovorio:

„Sledeća nedelja je veoma važna za našeg premijera, vladu i građane. Svi sa radošću očekujemo državnu posetu princa od Velsa. Svi smo srećni što je naša vlada pozvala ovaj divan kraljevski par i ujedinjeni smo u dobrodošlici u našu zemlju“.

On je dodao da premijer zaslužuje poštovanje zbog organizovanja kraljevske posete i da se nada da će Vučić razmotriti da njega i suprugu pozove na večeru 16. marta.

„Kada se državna poseta završi, siguran sam da ćemo moći da na sastancima raspravimo sva pitanja, kako bi se našlo pravedno rešenje. Računam na sastanak sa premijerom“, rekao je Karađorđević.

Premijer Srbije je ranije danas poručio prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću, povodom njegove najave da će tužiti državu, da najpre plati struju.

„Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš“, rekao je premijer i dodao da će pokušati pristojno da odgovori na pitanje novinara kako komentariše najavu tužbe Karađorđevića.

On je izneo podatak da Karađorđević duguje EDB-u i EPS Snabdevanju oko 70.000 evra.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala