Kad „Mercedes“ čestita „Be-em-veu“ (video)

© AFP 2023 / ARMIN WEIGEL /BMV
BMV - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nemački proizvođač automobila „Mercedes benc“ objavio je u čast stogodišnjice rada svog glavnog konkurenta „Be-em-vea“, promotivni video-snimak u kojem zahvaljuje toj nemačkoj kompaniji na postojanju i konkurenciji.

„Hvala vam za sto godina konkurencije. Prvih 30 godina je za ’Mercedes benc‘ ipak bilo pomalo dosadno“, navodi se u snimku.

Tako je „Mercedes“ ne samo čestitao godišnjicu svom rivalu već ga je i podsetio na činjenicu da su se oni („Mercedes“) na tržištu pojavili 30 godina ranije.

Objavljeni snimak nije prva čestitka ove kompanije „Be-em-veu“.

BMV - Sputnik Srbija
Be-em-ve budućnosti (video, foto)

Kompanija je ranije objavila da će svi zaposleni u „Be-em-veu“ od 8. do 13. marta moći besplatno da ulaze u „Mercedesov“ muzej u Štutgartu, najavljujući da će za one koji u muzej dolaze „be-em-veom“ biti obezbeđeno posebno parking-mesto, blizu ulaza.

Nemački proizvođač automobila „Be-em-ve“ obeležio je 7. marta 100 godina rada. Kompanija je sa radom počela 1916. godine, a prvobitna specijalnost bila joj je proizvodnja aviona. Proizvodnju automobila započinje tek 12 godina kasnije, kada je izbacio svoju prvu liniju „diksi“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala