U telefonu dadilje nisu pronađeni kontakti ekstremista

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaGjulčera Bobokulova, dadilja koja je ubila četvorogodišnju Nastu Maksimovu
Gjulčera Bobokulova, dadilja koja je ubila četvorogodišnju Nastu Maksimovu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski istražni komitet saopštio je da u telefonu dadilje koja je optužena za surovo ubistvo deteta nisu pronađeni brojevi telefona dvojice muškaraca, za koje se sumnja da su međunarodni ekstremisti.

„Informacija koju su pojedini mediji objavili da su u telefonu Gjulčere Bobokulove iz Uzbekistana pronađeni kontakti ekstremista nije istinita“, rekao je portparol Istražnog komiteta Rusije Vladimir Markin.

Dadilja, Moskva - Sputnik Srbija
Dadilja: Alah mi je naredio da ubijem dete (video)

On je apelovao na medije da informaciju provere sa Istražnim komitetom, kao i da je ta institucija jedina nadležna da sprovodi istragu o svirepom ubistvu četvorogodišnje devojčice.

Pojedini mediji saopštili su da su u telefonu Bobolkove pronađeni kontakti koji su povezani sa međunarodnom ekstremističkom grupom, a sa kojima je dadilja poslednji put imala kontakt upravo na dan ubistva deteta.

Ruske vlasti su u ponedeljak podigle optužnicu protiv dadilje osumnjičene za ubistvo četvorogodišnje devojčice, nakon što su lokalni mediji objavili šokantne snimke žene u crnom, kako u blizini stanice metroa na severozapadu Moskve drži u ruci odsečenu dečju glavu.


Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala