„Ekspert“ Si-En-Ena: Putin oteo i malezijski avion (video)

© Foto : youtube/xn--j1aidcn.orgVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ekspert za avijaciju Si-En-Ena je izneo pretpostavku da je avion otet po naredbi predsednika Rusije Vladimira Putina. Za koje se sve svetske nevolje može optužiti predsednik Rusije?

Osmog marta 2014. godine iznad Južnog kineskog mora je nestao malezijski avion na letu MH370, iz Kuala Lumpura u Peking. I posle dve godine stručnjaci nisu utvrdili šta se desilo sa avionom u kome je bilo 239 putnika. Ekspert za avijaciju Si-En-Ena izneo je pretpostavku da je avion otet po naredbi Vladimira Putina. 

Malezijski avion, koji je leteo iz Kuala Lumpura u Peking, nestao je iznad Južnog kineskog mora 8. marta 2014. godine sa 239 putnika. Potraga za avionom još uvek traje.

Stručnjaci i dalje ne znaju šta se dogodilo sa avionom.

Godišnja konferencija predsednika Rusije Vladimira Putina - Sputnik Srbija
Putin zagonetka za Britance

Ekspert za avijaciju Džef Vajs smatra, međutim, da je avion oteo predsednik Rusije Vladimir Putin.

„Očigledno je da je Putin imao dobar razlog za to“, tvrdi on.

Vajs nije neki banalni ljubitelj teorije zavere. On je stalni ekspert Si-En-Ena za avijaciju. U emisijama uticajnog kanala se pojavljivao pedesetak puta.

On je rekao da je odmah posumnjao u Moskvu iako, doduše, u prvi mah nije mogao da pretpostavi „zbog čega bi Putin poželeo da otme putnički avion“.

On pretpostavlja da je „Putin hteo da pokaže SAD da je sposoban da nanese štetu Zapadu i njegovim saveznicima na bilo kom mestu u svetu“ ili da je, u stvari, predsednik Rusije jurio za „tajnim informacijama koje je imao jedan od putnika“.

Ruski predsednik Vladimir Putin - Sputnik Srbija
Putin kao govornik — od stidljivog početka do svetskog vrha

A, možda je predsednik hteo da otme avion i da ga sakrije, kako bi se kasnije „iznenada, odnekud pojavio, i to pun eksploziva“.

Zaista, lukav plan.

Uostalom, na nevidljivom frontu borbe sa pokvarenim ruskim predsednikom Vajs nije sam. Bivši agent KGB Boris Karpičkov je u decembru 2015. godine tvrdio da je teroristički napad na avion A321 kompanije „Kogalimavija“ organizovao Kremlj, kako bi opravdao vazdušnu operaciju u Siriji.

Možda bi Vajs morao da se prikloni portalu „Disklous“, jer bi tamo s lakoćom našao svoje istomišljenike. Osnivači kažu da je njihov sajt „multimedijski hab koji se brzo razvija i koji je okrenut ka neobičnim i do sada neobjašnjenim fenomenima, kao i alternativnim temama koje drugi ignorišu ili pogrešno izveštavaju o njima“.

Tamo se može naći i šokantna istina o tome da je Vladimir Putin besmrtan. Kolektiv portala je uspeo da pronađe i fotografije predsednika iz 1920, 1941 i 2015. godine. I — senzacija! — Vladimir Putin na svim snimcima izgleda isto. Bez obzira na to što je rođen 1952. godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala