Vučić: Srbija voli sebe

© Tanjug / ZORAN ZESTICAleksandar Vučić u Svilajncu
Aleksandar Vučić u Svilajncu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija ostati vojno neutralna, da je njena politika jasna i nedvosmislena, da se ona nalazi na evropskom putu, ali da želi da ima veoma dobru saradnju sa Ruskom Federacijom.

On je, odgovarajući na pitanja novinara, ponovio da je pozicija Srbije, ma koliko ponekad izgledala teška, dosledno jasna i nepromenjena, da je Srbija vojno neutralna i da to ljubomorno čuva, i da neće ni u jedan vojni pakt.

„Srbija je suverena i nezavisna zemlja i umeće to da sačuva. Srbija voli sebe“, poručio je Vučić.

© Tanjug / ZORAN ZESTICAleksandar Vučić u Svilajncu
Aleksandar Vučić  u Svilajncu - Sputnik Srbija
Aleksandar Vučić u Svilajncu

Obnavljamo gde treba, bez političkog profiterstva

Program rekonstrukcije škola i ambulanti u Srbiji počela je danas u Svilajncu, a premijer Aleksandar Vučić poručio je da će se obnavljati objekti svuda gde je to zaista potrebno i bez obzira na stranačku pripadnost vlasti u lokalnim samoupravama.

Aleksandar Vučić i Edi Rama na konferenciji za novinare - Sputnik Srbija
Vučić i Rama o „faktoru Rusija“ i kampanji

„Ulagaćemo gde je to potrebno, nećemo voditi računa o političkom profiterstvu“, poručio je premijer iz sela Kušiljeva, gde je potpisan ugovor za obnovu ambulante.

Prema njegovim rečima, u Srbiji svi se u sve razumeju, i u NATO, i u Rusiju i Evropu, u sve velike teme, ali se vlada i on trude, što i ovom akcijom potvrđuju, da se bave onim od čega se živi.

„Trudim se da razumem ono od čega se živi i što je građanima od životnog značaja“, rekao je Vučić.

„Nisam slučajno rekao da želim da obiđem svaki toalet u našim školama i domovima zdravlja, jer znam da tu treba da idu naša deca i stari“, rekao je Vučić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala