Vučić i Davutoglu ne idu u Novi Pazar

© Tanjug / VLADA REPUBLIKE SRBIJE /SLOBODAN MILJEVICAhmet Davutoglu i Aleksandar Vučić
Ahmet Davutoglu i Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Poseta premijera Srbije i Turske Aleksandra Vučića i Ahmeta Davutoglua Novom Pazaru, planirana za danas pre podne, otkazana je zbog loših vremenskih uslova, saznaje Tanjug. Nešto ranije otkazan je sastanak sa predsedavajućim Veću ministara Bosne i Hercegovine Denisom Zvizdićem.
Aleksandar Vučić na otvaranju pristupne saobraćajnice za Pupinov most - Sputnik Srbija
Vučić: Prećutaću kritike iz Sarajeva

Davutoglu od juče boravi u poseti Srbiji, gde je imao bilateralne razgovore sa premijerom Vučićem, a oba premijera razgovarala su sinoć sa učesnicima srpsko-turskog poslovnog foruma.

Prethodno je otkazan i planirani sastanak dvojice premijera sa predsedavajućim Veću ministara Bosne i Hercegovine Denisom Zvizdićem.

Kako se navodi u saopštenju vladine Kancelarija za saradnju sa medijima, sastanak premijera Vučića i Davutoglua sa predsedavajućim Veća ministara BiH koji je trebalo da se održi u vili „Bokeljka“ u Beogradu je otkazan.

U Pazaru će se tako danas sastati samo ministar Rasim Ljajić i predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić, koji su ranije stigli u taj grad.
Zbog najavljene posete u Novm Pazaru sprovedene su velike mere bezbednosti, centralne ulice su bile zatvorene za saobraćaj, a policija je preusmeravala vozače izvan centra.    

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala