Sigal doputovao u Beograd

© Sputnik / Olivera IkodinovićStiven Sigal na aerodromu Nikola Tesla
Stiven Sigal na aerodromu Nikola Tesla - Sputnik Srbija
Pratite nas
Akciona zvezda Stiven Sigal doputovao je danas u Beograd, gde će 31. decembra ispred Doma Narodne skupštine sa svojim bendom održati veliki novogodišnji koncert.
Stiven Sigal - Sputnik Srbija
Sigal: Srbiju smatram svojom domovinom

Osim Sigala, u novogodišnjoj noći će na istom mestu nastupiti „Tropiko bend“ i Lepa Brena.

Sigal je na aerodrom „Nikola Tesla“ sleteo nešto pre 14 sati, u društvu sina i supruge Eli.

Američki glumac je postao čest i rado viđen gost u Srbiji. Poslednji put je u Srbiji boravio pre oko mesec dana. Tada se sastao sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, sa kojim je razgovarao o mogućnosti saradnje u različitim oblastima, a pre svega o promociji Beograda i Srbije u svetu.

Čuveni glumac i veliki majstor borilačkih veština tom prilikom je najavio da će u Beogradu, u saradnji sa Sportskim društvom Partizan, otvoriti aikido školu pod svojim imenom. 

Ovaj glumac i muzičar ruskog porekla već se dokazao kao prijatelj srpskog naroda jer je na društvenim mrežama podržao Srbiju i pomogao da se prikupi novac za ugrožene posle poplava 2014.

Sigal ima i puno prijatelja u Srbiji, a oduševljen je našom zemljom i srpskim narodom.

Russia: Steven Seagal touts Russian heritage at Moscow aikido festival - Sputnik Srbija
Stiven Sigal, majstor aikida, u kimonu sa ruskom zastavom

„Obišao sam ceo svet i ne bih mogao da kažem koliko je jedna zemlja zanimljivija od druge. Meni su sve veoma interesantne. Mislim da Srbija ima divnu kulturu, ali i hrabre ratnike, a i ja sam sâm ratnik. Zato poštujem ljude u Srbiji i mislim da ćemo se prepoznati kao ratnici. To može da bude dobar početak“, izjavio je Sigal lani, dodajući kako su pravi ratnici „oni ratnici koji se bore za mir, istinu i dostojanstvo“.

Inače, gradski menadžer Goran Vesić, koji je predsednik Odbora za proslavu Nove godine u Beogradu, ranije je izjavio da će Grad organizovati četiri koncerta u okviru proslave dočeka Nove godine, od 29. decembra do 1. januara.

„Na bini ispred Doma Narodne skupštine organizovaćemo četiri koncerta. U utorak, 29. decembra Beograđani i naši gosti imaće priliku da uživaju u nastupu Inspektora Blaže i Kljunova i grupe ’Miligram‘, a u sredu, 30. decembra, nastupiće grupa ’Van Gog‘ i Željko Joksimović“, najavio je Vesić, dodajući da će neki od izvođača pevati besplatno i neće uzeti honorar od nastupa.

Prema njegovim rečima, za novogodišnju noć, 31. decembra, pevaće „Tropiko bend“, Stiven Sigal i njegov bend i Lepa Brena, a 1. januara 2016. godine koncert će održati Svetlana Ražnatović.

„Verujemo da je program koji smo pripremili veoma atraktivan i da je to program koji će privući veliki broj građana iz Srbije i turista iz regiona, i da će to biti razlog da turisti u Beogradu ostanu duže nego što je to dosad bio slučaj, kada su u prestonici ostajali dva ili tri dana“, rekao je Vesić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala