Novi protest Demokratskog fronta u Podgorici

© AFP 2023 / SAVO PRELEVIĆProtest opozicije i njenih pristalica u Podgorici
Protest opozicije i njenih pristalica u Podgorici - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici u toku je još jedan u nizu antivladinih protesta opozicionog Demokratskog fronta, objavili su crnogorski mediji.

Poslanik DF-a Koča Pavlović je rekao da DF i dalje protestuje „iako su protiv njih upotrebljeni i suzavac i batine i laži”.

Anti-NATO protest: Đukanoviću, rizikuješ građanski rat u Crnoj Gori (video, foto)

„Kada bi sva opozicija bila ovde, Milo Đukanović bi morao da popusti. Što su im rekli sagovornici sa Zapada? Tačno smo procenili da su jedinstveni protesti opozicije jedini način za borbu protiv režima”, rekao je Pavlović, a preneo RTCG.

„U ponedeljak smo videli kolika je prodajna cena opozicionara. Mesne zajednice i fotelje u komunalnom im je ponudio Đukanović, a oni su tu ponižavajuću ponudu prihvatili. Valjda im je njihov šef Ranko Krivokapić obećao da će pored komunalnog dobiti i koju fotelju u vodovodu i kanalizaciji”, poručio je Pavlović.

Milutin Đukanović je ponovio da DF neće odustati od zahteva da „sadašnja Vlada podnese ostavku i da se formira prelazna koja bi pripremila fer izbore”.

Predsednik PUPI-ja Vojo Vuletić je poručio da treba da se trese cela Crna Gora od severa do primorja.

U Frontu smatraju da je opozicija trebalo da iskaže minimum solidarnosti sa političkom akcijom DF-a i pridruži se njihovim protestima.

Skup treba da bude nastavljen šetnjom do Javnog servisa.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala