Tramp: Republikanci mi zavide jer me je Putin pohvalio

© Flickr / Gage SkidmoreDonald Tramp
Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je da svi oni koji ga kritikuju zbog pohvala koje je dobio od ruskog predsednika Vladimira Putina zapravo mu „užasno zavide“ na tome, preneo je Vašington post.
Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp - Sputnik Srbija
Tramp: Velika je čast dobiti kompliment od Putina

„Putin se veoma dobro odnosi prema meni. Ruku na srce, i ja se dobro odnosim prema njemu. Smatram da možemo da sarađujemo sa Rusima u našu korist. Za sveobuhvatnu korist. A oni (republikanci) mi užasno zavide jer Putin ih uopšte ne spominje“, rekao je Tramp nastupajući na mitingu u Ajovi.

Istovremeno, Tramp je kritikovao svoje kolege koji govore kako ne treba družiti sa Rusima zapitavši se da li je potrebno trošiti milijarde dolara za svađu.

Godišnja konferencija predsednika Rusije Vladimira Putina - Sputnik Srbija
Putin: Tramp apsolutni lider u predsedničkoj trci u SAD

Putin je u prošli četvrtak za vreme godišnje konferencije za novinare govorio o predstojećim izborima u SAD nazvavši Donalda Trampa „bistrim čovekom punog talenta, koji je nesporni favorit u predsedničkoj trci“.

Tramp je, odgovarajući na reči ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao da je velika čast dobiti kompliment od čoveka kojeg veoma poštuju u svojoj zemlji, ali i u inostranstvu.

I šef komiteta Državne dume za međunarodna pitanja Aleksej Puškov pohvalio je Trampa nazvavši ga jedinim dostojnim kandidatom za „čoveka godine“.

On je, naime, na svom nalogu na Tviteru napisao da je „Obama previše bled, a svi drugi banalni i bezbojni“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala