Da li je Putin besmrtan?

© RTPutin, through the years...
Putin, through the years... - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nije iznenađenje da je ruski predsednik Vladimir Putin izdržljiv i jak, ali teoretičari zavera sada tvrde da su otkrili dokaze da je on milenijumima učestvovao u svetskim događajima.

U martu 2015. godine, zapadni mediji su bili okupirani međunarodnom misterijom: Gde je Vladimir Putin otišao? Samo zato što svetski lider nije viđen u javnosti devet dana, zapadni stručnjaci su spekulisali o širokom spektru objašnjenja. Neki su pretpostavili da se predsednik razboleo, dok su drugi predviđali njegovu smrt.

Sada su se zavere prešle u drugu krajnost. Živ i zdrav, Putin je svojom energičnom prirodom prouzrokovao teorije da je besmrtan.

Dokazi koje je zagovornici prinose zasnivaju se na dve fotografije, jedne snimljene 1920, a druge 1941. godine. Na obe je mladi ruski vojnik koji veoma liči na predsednika Putina. To se lako može objasniti kao puka slučajnost... a može značiti i da je Putin vampir.

„U stvari, pristalice teze da je Putin svemoguć i besmrtan pokrenule su priču da je predsednik mitsko biće koje je na našoj planeti stotinama, ako ne i hiljadama godina“, objavila je televizija „Disklos“ (Disclose.tv).

Kopajući dublje, nalazimo čak i na ranije dokaze o besmrtnosti predsednika. Prema teoretičarima je možda igrao ulogu u grčkom ratu za nezavisnost 1821. godine.

I možda je odigrao značajnu ulogu na globalnoj umetničkoj sceni.

Naravno, jedna od najvećih ironija besmrtnosti je da je čovek primoran da gleda kako drugi oko njega umiru. Srećom po Putina, nije sam u toj sudbini.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala