Četrnaest mrtvih u pucnjavi u Kaliforniji (video, foto)

© AP Photo / KNBC via APPucnjava u San Bernardinu, 100 kilometara istočno od Los Anđelesa, u kojoj je ubijeno najmanje 20 osoba.
Pucnjava u San Bernardinu, 100 kilometara istočno od Los Anđelesa, u kojoj je ubijeno najmanje 20 osoba. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Četrnaest osoba ubijeno je u blizini terena za golf, u gradu San Bernardinu u američkoj državi Kaliforniji, javljaju agencije.

Vatrogasna služba San Bernardina postavila je neposredno posle zločina post na Tviteru da je „20 osoba ubijeno u incidentu“ i da se njihove ekipe nalaze na licu mesta, ali se kasnije to ispostavilo kao netačno.

Policija je saopštila da traga za jednim ili više napadača, preneo je AP.

​Policija je saopštila da su za napad ogovorna tri moguća osumnjičena lica, navodi AFP.

Francuska novinska agencija izveštava da se naoružani pripadnici specijalnih jedinica, vatrogasci i ekipe Hitne pomoći nalaze na licu mesta.

Si-Bi-Es je javio da se pucnjava dogodila u regionalnom centru „Inland“, koji pruža pomoć ljudima sa invaliditetom.

Na Tviteru je po nalogu policije napisano da je odred za deaktiviranje bombi na terenu „kako bi pokušao da neutrališe napravu za koju se veruje da je eksplozivna“.

​Na licu mesta može se videti na destine ljudi, koji sa rukama podignutim u vazduh izlaze iz zgrade i kreću se ka parkingu u pratnji naoružanih pripadnika policije.

San Bernardino je grad u kojem živi oko 200.000 ljudi, a nalazi se 100 kilometara istočno od Los Anđelesa.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala