Mačke, flaša kraj Putina i špijun-gubitnik: kako će se pamtiti G20 (video)

© Press-služba Prezidenta RF / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Barak Obama na samitu G20 u Turskoj
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Barak Obama na samitu G20 u Turskoj - Sputnik Srbija
Pratite nas
U nedelju je u turskoj Antaliji otvoren samit „Velike dvadesetorke“ na kojin su doputovali lideri najvećih zemalja u svetu. Jedan od najinteresantnijih događaja prvog dana samita postao je neformalni sastanak Vladimira Putina i Baraka Obame – lideri su razgovarali više od 20 minuta.

Predsednici Rusije i SAD su razgovarali o ozbiljnim temama — Siriji, Ukrajini, ali oko njihovog stola su se dešavale neobične stvari.

Kao prvo, pored fotelje Vladimira Putina otkrivena je bačena boca. Sada ona zna više od svakog novinara koji je pratio događaje G20.

Drugo, nedaleko od Putina i Obame u nekom trenutku se pojavio čudan muškarac — on se nespretno kretao i stalno ulazio u kadar kamere. Na humorističkim sajtovima je opisivan ovako: „Kada treba da špijuniraš Obamu i Putina, ali nisi rođen za to“.

Ništa manju pažnju privukle su i tri mačke koje su kao prave domaćice prošetale po sceni G20.

Na kraju, ruski novinar Dmitrij Smirnov pokazao je da je u hotelskom restoranu, gde je odseo, dobio nekvalitetan meni: „Meso se vraća“, „Riblje zadovoljstvo“ i „Duga od povrća“.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala