Kome se Vučić zamerio

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICPremijer Srbije Aleksandar Vučić
Premijer Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio da „kod nekih postoji velika potreba da Vlada ne bude jaka i snažna“, a da se pojedinim inostranim službama zamerio što štiti slobodu i nezavisnost i što Srbija nije vazalna zemlja.

Na pitanje kome se zamerio, Vučić je rekao da se zamerio i što Srbija danas ima svoje „ja“, ume da brani i štiti svoje interese, ume da brani interese srpskog naroda i zato što neće da služi tuđim, već samo interesima svoga naroda.

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Vučić: Srbiju ne može niko da gazi i unizi

Zamerio se, kaže, i što niko ne može da mu naređuje šta u ime Srbije treba da uradi.

„Ali pre svega zato što niko ne želi da trpi jakog lidera u jednom maloj zemlji koji će, po nečijem gledanju, morati mnogo toga da pušta i popušta u budućnosti. Zato je bolje da to bude neko slab, neki potrčko koga će moći da promene kad hoće i kao u lutkarskom pozorištu da mu menjaju poziciju“, rekao je Vučić.

Premijer je naglasio da će se onoliko koliko može boriti za svoju zemlju…

„Ja sam Srbin koji radi za Srbiju i ne radi ni za koga drugog“, zaključio je Vučić.

Ivan Tasovac - Sputnik Srbija
Vučić: Tasovče, podmetnuo si moja leđa

Vučić je gostujući u emisiji „Ćirilica“ rekao da mu, od kada je formirana vlada, mnogi iz različitih motiva i razloga „odbrojavaju dane“ i da su odmah krenule neverovatne priče.

Premijer je podsetio i da mu „mnogi odbrojavaju dane po raznim osnovama, koliko je teško bolestan, kada će da izabere naslednika“, i da to sluša već tri — četiri meseca.

Prema njegovim rečima, u kratkom narednom periodu videće se da država nema pardona ni prema onima koji su njen deo danas, niti onima koji su njen deo bili nekada, ukoliko su kršili zakon.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala