Hakeri upali u sajt FBI

© REUTERS / GASTON DE CARDENASFBI agenti zaplenjuju kompjutere i diskete iz kancelarije Konkakafa, fudbalskog saveza severne amerike,na Floridi
FBI agenti zaplenjuju kompjutere i diskete iz kancelarije Konkakafa, fudbalskog saveza severne amerike,na Floridi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Hakeri koji su ranije upali u elektronsku poštu direktora CIA Džona Džona Brenana, sumnjiče se da su upali i u sajt Federalnog biroa za istrage (FBI) i u ličnu poštu zamenika direktora biroa Marka Đulijanija, prenosi Si–En–En.
Direktor CIA Džon Brenan - Sputnik Srbija
Vikiliks došao u posed imejla šefa CIA

Hakeri su juče objavili lične podatke saradnika policije koji su, po svemu sudeći, bili ukradeni sa korporativnog portala. Ovaj portal povezuje lokalne i federalne činovnike policije i omogućava lokalnim, državnim i federalnim ustanovama da razmenjuju informacije, uključujući i one u vezi sa tekućim istragama.

Kako su saopštili istražitelji, skrinšotovi elektronske pošte Đulijanija i njegove žene bili su objavljeni na tviter nalogu koji verovatno pripada hakerima. Na njemu su bili objavljeni podaci sa portala FBI, uključujući imena službenika i njihove lične podatke.

Tri anonimna istražitelja su potvrdila da je došlo do upada u sajt i da su pokradeni lični podaci.

Korisnici portala su dobili saopštenje da su njihovi lični podaci možda ukradeni.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala