Dačić ljut: Ružić se slikao sa Mikićem

© Tanjug / OKSANA TOSKICMinistar spoljnih poslova Ivica Dačić
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da će po povratku iz posete Moskvi razgovarati sa Brankom Ružićem o fotografiji koju je potpredsednik socijalista objavio na svom fejsbuk profilu, istakavši da je takvo Ružićevo ponašanje nedopustivo i da će o njemu biti reči u organima stranke.

Kako prenose beogradski mediji, lider socijalista je ocenio da je Ružić napravio nepromišljen potez koji nanosi nepotrebnu štetu odnosima SPS-a sa njenim koalicionim partnerima.

„Čovek koji vređa premijera ne zaslužuje nijednu lepu reč, već osudu. Ružić nije samo navijač, već je kao potpredsednik SPS-a u obavezi da poštuje politiku stranke. SPS ima svoju politiku i kome se ona ne sviđa — uvek može slobodno da ode. To važi za sve. Razgovaraću sa njim čim se vratim iz Moskve. A o tome će biti reči i na organima stranke“, naglasio je Dačić.           

Ružić je, kako prenose mediji, na Fejsbuku objavio fotografiju iz kafane sa Igorom Mikićem, a ispod nje napisao:

„Moje prvo upoznavanje sa čovekom, ljudinom Igorom Mikićem, rodom iz Peći. Divan čovek, čestit, pošten i, što je meni najvažnije, grobar od glave do pete“.

Fotografija je u međuvremenu uklonjena sa fejsbuk profila.

Mikić je tokom prenosa utakmice Srbija-Albanija, koja je prekinuta zbog ubačenog drona, dva puta ušao u kadar, uzvikujući pogrde na račun premijera.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala