Vampir Čupakabra pronađen mrtav u Paragvaju? (video)

© Jutjub/skrinšotČupakabra, Paragvaj
Čupakabra, Paragvaj - Sputnik Srbija
Pratite nas
Leš neidentifikovanog stvorenja sa rukama nalik ljudskim pronađen je kako pluta u potoku u Latinskoj Americi. Meštani veruju da je reč o mitskom vampiru Čupakabri.

Meštani su otkrili telo u gradu Karmen del Parana na jugu Paragvaja. Beživotno telo snimljeno kako pluta licem nadole, veličine je prosečnog psa, ima svetlu kožu bez krzna, i četiri ekstremiteta sa prstima i dugi rep.

Spasilačke službe i stručnjaci su pozvani na lice mesta.

Meštani tvrde da su konačno otkrili legendarnog Čupakabru. Zastrašujući predator pominje se od sredine 20. veka, a smatra se da je odgovoran za smrt koza i drugih domaćih životinja kojima isisava krv.

Nažalost, stvorenje je otkriveno prekasno da bi se dokazalo ili opovrgnulo postojanje vampira, jer je telo u fazi raspadanja.

„S obzirom na spoljašnji izgled, verujemo da je u pitanju vrsta majmuna. Ali sa sigurnošću niko ne može da tvrdi poreklo ovog stvorenja jer je pronađeno u poodmakloj fazi raspadanja“, rekao je za lokalne vesti komandant vatrogasaca.

 

Strah od Čupakabre proširio se i drugim kontinentima. U Rusiji, Ministarstvo poljoprivrede Moskovske regije moralo je da zvanično negira postojanje Čupakabre, nakon misterioznog ubistva desetine domaćih životinja 2014. godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala