Ruski avioni spremni za napad na Islamsku državu

Pratite nas
Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je fotografije aviona ruskog vojnog vazduhoplovstva koji su trenutno raspoređeni u vojnoj bazi u Siriji odakle poleću u napade na položaje Islamske države.

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je fotografije aviona ruskog vojnog vazduhoplovstva koji su trenutno raspoređeni u vojnoj bazi u Siriji odakle poleću u napade na položaje Islamske države.

© Foto : Russian Defense MinistryRuski višenamenski avion lovac Su-30SM „flanker iks“ četvrte plus generacije u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije. Sve je spremno za polazak u napad. U daljini se vidi višenamenski ruski helikopter Mi-8AMTSh Hip-H.
Ruski višenamenski avion lovac Su-30SM „flanker iks“ četvrte plus generacije u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije. - Sputnik Srbija
1/10
Ruski višenamenski avion lovac Su-30SM „flanker iks“ četvrte plus generacije u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije. Sve je spremno za polazak u napad. U daljini se vidi višenamenski ruski helikopter Mi-8AMTSh Hip-H.
© Foto : Russian Defense MinistryRuski superpokretljivi lovac Su-30SM „flanker iks“ četvrte plus generacije u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije. Sve je spremno za polazak u napad. U pozadini je ruski helikopter Mi-24P Hind-F.
Ruski superpokretljivi lovac Su-30SM „flanker iks“ četvrte plus generacije u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije. - Sputnik Srbija
2/10
Ruski superpokretljivi lovac Su-30SM „flanker iks“ četvrte plus generacije u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije. Sve je spremno za polazak u napad. U pozadini je ruski helikopter Mi-24P Hind-F.
© Foto : Russian Defense MinistryAvio-tehničari rade na održavanju aviona Su-30SM „flanker iks“ u bazi Hmejmim blizu Latakije.
Avio-tehničari rade na održavanju aviona Su-30SM „flanker iks“ u bazi Hmejmim blizu Latakije. - Sputnik Srbija
3/10
Avio-tehničari rade na održavanju aviona Su-30SM „flanker iks“ u bazi Hmejmim blizu Latakije.
© Foto : Russian Defense MinistryRuski avio-tehničari rade na održavanju višenamenskog lovca Su-30SM „flanker iks“ u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije.
Ruski avio-tehničari rade na održavanju višenamenskog lovca Su-30SM „flanker iks“ u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije. - Sputnik Srbija
4/10
Ruski avio-tehničari rade na održavanju višenamenskog lovca Su-30SM „flanker iks“ u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije.
© Foto : Russian Defense MinistryPostavljanje ruske rakete vazduh-vazduh kratkog dometa R-73 „arčer“ na avionu Su-30SM.
Postavljanje ruske rakete vazduh-vazduh kratkog dometa R-73 „arčer“ na avionu Su-30SM. - Sputnik Srbija
5/10
Postavljanje ruske rakete vazduh-vazduh kratkog dometa R-73 „arčer“ na avionu Su-30SM.
© Foto : Russian Defense MinistryRuski avio-tehničari podnose raport pilotima aviona Su-30SM „flanker iks“ pred odlazak u napad.
Ruski avio-tehničari podnose raport pilotima aviona Su-30SM „flanker iks“ pred odlazak u napad. - Sputnik Srbija
6/10
Ruski avio-tehničari podnose raport pilotima aviona Su-30SM „flanker iks“ pred odlazak u napad.
© Foto : Russian Defense MinistryPilot u kabini aviona Su-30SM „flanker iks“ pred polazak u misiju.
Pilot u kabini aviona Su-30SM „flanker iks“ pred polazak u misiju. - Sputnik Srbija
7/10
Pilot u kabini aviona Su-30SM „flanker iks“ pred polazak u misiju.
© Foto : Russian Defense MinistryRuski vojni avion Su-34 u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije.
Ruski vojni avion Su-34 u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije. - Sputnik Srbija
8/10
Ruski vojni avion Su-34 u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u blizini Latakije.
© Foto : Russian Defense MinistryBombe koje mogu da prođu kroz beton BetAB-500 na avionu Su-34. Ovim bombama je uništen komandni centar jedne od terorističkih grupa, kao i jedan podzemni bunker sa eksplozivom i municijom, izjavio je 3. oktobra portparol Ministarstva odbrane Rusije major Igor Konašenkov.
Bombe koje mogu da prođu kroz beton BetAB-500 na avionu Su-34. Ovim bombama je uništen komandni centar jedne od terorističkih grupa, kao i jedan podzemni bunker sa eksplozivom i municijom, izjavio je 3. oktobra portparol Ministarstva odbrane Rusije major Igor Konašenkov. - Sputnik Srbija
9/10
Bombe koje mogu da prođu kroz beton BetAB-500 na avionu Su-34. Ovim bombama je uništen komandni centar jedne od terorističkih grupa, kao i jedan podzemni bunker sa eksplozivom i municijom, izjavio je 3. oktobra portparol Ministarstva odbrane Rusije major Igor Konašenkov.
© Foto : Russian Defense MinistryAvion Su-24M „fenser D“ poleće sa vazduhoplovne baze Hmejmim u blizini Latakije.
Avion Su-24M „fenser D“ poleće sa vazduhoplovne baze Hmejmim u blizini Latakije. - Sputnik Srbija
10/10
Avion Su-24M „fenser D“ poleće sa vazduhoplovne baze Hmejmim u blizini Latakije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala