Pajtić odbio poligraf

© Tanjug / Jaroslav PapBojan Pajtić
Bojan Pajtić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić dao je u policiji iskaz u vezi sa optužbama da je direktor „Elektromreža Srbije“ Nikola Petrović tražio mito od Lidije Udovički. Tanjug javlja da je Pajtić odbio poligrafsko ispitivanje.

Pajtić je iskaz dao u svojstvu građanina, po zahtevu tužioca za prikupljanje obaveštenja u predistražnom postupku.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović - Sputnik Srbija
Prisluškivanje Pajtića — fabrikovana priča za rušenje Vučića

Lider DS-a odgovarao je na pitanja u vezi sa navodima da je Petrović tražio dva miliona evra od Lidije Udovički da bi se vetropark američke kompanije „CWS“, čiji je predsednik njen suprug, priključio na mrežu EMS-a.

U javnost su dospeli transkripti navodnog telefonskog razgovora u kojem se Udovički žalila Pajtiću na to, a on je već potvrdio autentičnost razgovora.

Direktor EMS-a već je saslušan i on je negirao sve optužbe. Pristao je i na poligrafsko testiranje i prošao detektor laži.

Kompanija „CWS“ demantovala je sve navode, dok je poziv Lidiji Udovički ostavljen na kućnoj adresi u Beogradu na kojoj nije pronađena.

Njen pravni zastupnik nedavno je ponudio da iskaz od bude uzet u Španiji, gde Lidija Udovički takođe ima prebivalište, i nema nameru da uskoro dolazi u Srbiju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala