Kremlj bez komentara na vest da je ruska raketa proletela blizu američkog aviona

© Ministerstvo oboronы RF / Uđi u bazu fotografijaBrodovi iz Kaspijske flote lansirali krstareće rakete na pozicije terorista ID u Siriji
Brodovi iz Kaspijske flote lansirali krstareće rakete na pozicije terorista ID u Siriji - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pentagon je saopštio da je jedna raketa Vazdušno-kosmičkih snaga Ruske Federacije, lansirana ka položaju Islamske države u Siriji, proletela na nekoliko milja od bespilotne letelice SAD. Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je izjavio da tu informaciju treba da komentariše Ministarstvo odbrane Rusije.
Brodovi iz Kaspijske flote lansirali krstareće rakete na pozicije  terorista ID u Siriji - Sputnik Srbija
Rusija gađa Islamsku državu i sa Kaspijskog jezera (video)

Kremlj ne želi da komentariše saopštenje SAD da je jedna od ruskih raketa u Siriji proletela na nekoliko milja od američke bespilotne letelice i o tome da Ruska Federacija navodno nije upozorila SAD na planirani napad.

„Ovakva pitanja treba postavljati Ministarstvu odbrane“, rekao je Peskov novinarima.

Američki ministar odbrane Ešton Karter izjavio je ranije u četvrtak da je jedna od ruskih krstarećih raketa, lansiranih iz Kaspijskog mora na ciljeve Islamske države u Siriji, proletela na nekoliko milja od bespilotne letelice SAD. On je takođe izjavio da Rusija nije upozorila na napade krstarećim raketama s brodova na ciljeve u Siriji.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala