Amerika se posvađala sa čitavim svetom

© Flickr / Gage SkidmoreDonald Tramp
Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
To što se dešava u odnosima između SAD i Rusije je apsurdno. Međutim, najveća problem za Ameriku je to što zemlja ima napete odnose sa svim ostalim državama međunarodne zajednice, izjavio je milijarder Donald Tramp, pretendent za kandidata Republikanske partije za predsednika SAD u intervjuu televiziji „Foks njuz“.
Donald Tramp - Sputnik Srbija
Tramp: Naša zemlja ide dođavola

„To što se sada dešava (između Rusije i SAD) je apsurdno. Putin mrzi Obamu. Ne može očima da ga vidi. Mislim da i Obama isto tako ne može da podnese Putina. I odnosi koje imamo sa čitavim svetom — ne samo sa Rusijom — su užasni. Iznenađujuća stvar — Kina nas ne podnosi, ali se bogati na nama. Japan… Niko nas ne voli, ali nas svi koriste. Mi smo kao veliki huligan koji stalno gubi“, smatra Donald Tramp.

Odgovarajući na pitanje novinarke kako gleda na njegovo poređenje sa Vladimirom Putinom u američkim medijima, on je izjavio da bi sarađivao sa predsednikom Rusije.

„Iskreno da kažem, smatram da je Putin čovek sa kojim bih ja zaista sarađivao. Mene veoma kritikuju zbog toga. Organizovao sam veliki događaj u Moskvi pre dve godine. Smatram da bih imao dobre odnose sa Putinom“, rekao je Donald Tramp.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala