Nostradamusovi stihovi predskazuju uspon ID (video)

Pratite nasTelegramOdyssey
Istraživači koji proučavaju pesme francuskog apotekara Mišela de Notr Dama, poznatijeg kao Nostradamus, tvrde da su dešifrovali katrene njegovih pesama u kojima se radi o teroru Islamske države, njene dominacije nad Evropom, što bi moglo dovesti do trećeg svetskog rata.

Proučavaoci Nostradamusovog rada, pisanog u XVI veku, veruju da je predvideo uzdizanje Napoleona i Hitlera, i takođe video pojavu terorističke organizacije Islamska država, prenosi portal „Ekspres“.

Šta je Nostradamus govorio u svojim pesmama rekavši da će „treći i poslednji antihrist, strašniji nego prva dva“ doći na vlast? Prema mišljenju stručnjaka, radi se o ID i njihovom lideru.

Nakon dešifrovanja nekih od pesama, istraživači su zaključili da je apotekar tačno predvideo akte varvarstva Islamske države na Bliskom istoku, nameru da osvoje područje Evrope kako bi proširili svoj kalifat i da bi sukob sa ID mogao da izazove treći rat, prema „Ekspresu“.

Uprkos kontradikcijama u interpretacijama pesama Nostradamusa, stručnjaci veruju da je u katrenima šifrovana ID, što objašnjava primarni cilj terorističke organizacije, da dođu do vlasti u Iraku, teritoriji na kojoj je Mesopotamija, kako se navodi u prevedenom citatu: „Ući će zlikovac, preteći sramotno, terorišući Mesopotamiju…“

Portal takođe uključuje stavove nekih skeptika koji tvrde da su predviđanja Nostradamusa obično dekriptovali nakon što su se dogodila, jer pre nego što su ovi katreni dešifrovani dovođeni su u vezu sa napadom SAD protiv Iraka. I sada ih istraživači povezuju sa ID.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala