Vanzemaljci spasili svet od nuklearnog rata?

© Flickr / Vladimir PustovitNLO iznad grada
NLO iznad grada - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vanzemaljci po svemu sudeći postoje, rekao je Edgar Mičel, nekadašnji astronaut američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije (NASA) i jedan od samo nekoliko ljudi koji su hodali Mesečevom površinom. Pored toga, vanzemaljci su miroljubiva stvorenja koja su sprečila nuklearni sukob između SAD i SSSR-a.

Visoki američki zvaničnici bili su svedoci vanzemaljskih svemirskih letelica tokom testiranja nuklearnih projektila tokom 1940-ih. Tokom sprovođenja prvih nuklearnih testiranja u državi Novi Meksiko, vanzemaljski brodovi su uočeni iznad nuklearnog poligona 16. jula 1945. godine, rekao je Mičel.

„Pustinja u Novom Meksiku bila je područje na kom je testirano atomsko oružje — i upravo su za to vanzemaljci bili zainteresovani. Želeli su da znaju naše vojne sposobnosti“, rekao je 84-godišnji veteran NASA.

Mičel je takođe rekao da je razgovarao sa drugim ljudima, bivšim vojnim pilotima i oficirima koji su nadgledali nuklearne baze u proteklom veku.

„Rekli su mi da je često bilo moguće videti NLO iznad glave i da su (vanzemaljci) često onesposobljavali njihove projektile. Drugi oficiri iz baza na pacifičkoj obali rekli su mi da su njihove (test) projektile često obarale vanzemaljske letelice. U tom periodu bilo je mnogo aktivnosti“, rekao je Mičel, prenosi informativni portal „Inkviziter“.

Nekadašnji astronaut NASA uveren je da našu planetu redovno posećuju vanzemaljci i da je vlada Sjedinjenih Američkih Država svesna njihovog postojanja, ali namerno krije istinu od javnosti.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala