Pamela Anderson stiže u Rusiju

© Sputnik / Ilja Pitaljev / Uđi u bazu fotografijaPamela Anderson
Pamela Anderson - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar za prirodne resurse i ekologiju Rusije Sergej Donski, koji je ranije pozvao holivudsku divu i zaštitnicu životinja Pamelu Anderson da poseti Rusiju, prešao je sa reči na delo.

Šef Ministarstva za prirodnu sredinu Rusije naložio je da se Pameli Anderson pripremi i pošalje zvanični poziv za konferenciju u okviru Istočnog ekonomskog foruma, koji će biti održan u Vladivostoku u septembru. Tom prilikom, Donski se nada da će razgovarati sa glumicom o zaštiti kitova i belih medveda.    

Pamela Anderson - Sputnik Srbija
Lepa si Pamela, ali...

„Naložio sam da se pripremi i pošalje poziv“, rekao je činovnik u intervjuu listu „Izvestija“. On je naveo da je naložio da se pozove samo Andersonova. Još uvek se ne zna da li će poziv dobiti i Leonardo di Kaprio, Harison Ford i Džoni Dep.

Ministar za prirodne resurse na svojoj fejsbuk stranici je ranije saopštio da bi želelo da razgovara sa holivudskom glumicom o lovu na bele medvede u Kanadi. On je naveo da „učešće poznatih iz čitavog sveta pomaže da se privuče pažnja na probleme ekologije i da se utiče na brzinu rešavanja ovakvih problema“.

Pamela Anderson koja odavno učestvuje u borbi za očuvanje životne sredine i zaštiti životinja obratila se pre izvesnog vremena ruskim vlastima sa molbom da ne puštaju u svoje teritorijalne vode brodove sa Islanda natovarenim mesom kitova. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala