Pronađena tela dece utopljene u Tisi

© AP Photo / Darko VojinovicPolicijska traka
Policijska traka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tela četrnaestogodišnje devojčice i jednog dečaka koji su se juče utopili u Tisi pronađena su oko podneva, javlja RTS. Nešto kasnije, pronađeno je telo još jednog dečaka. Ronioci su tela izvadili iz reke nedaleko od divlje plaže gde su se deca kupala.

Pretraga terena nastavljena je jutros oko 11 časova. Novokneževačka policija, po ovlašćenju tužilaštva, obavila je uviđaj na improvizovanoj plaži, na kojoj su prvo izvučena tela jednog dečaka i devojčice, a na istom mesto nešto kasnije i još jedno telo dečaka, javila je Radio-televizija Srbije.

Majka utopljene devojčice Savka Janković rekla je da nije znala da Kristijana P. (14) ide na divlju plažu na kupanje, već da joj je rekla da ide kod drugarice.

Petoro dece otišlo je juče na tu improvizovanu plažu.

Četrnaestogodišnja Kristijana ušla je u reku, počela da se davi, pa su dvojica dečaka ušla u vodu da je spasu. Tragedija se, međutim, ponovila i pretpostavlja se da su se svi utopili.

Preostale dve devojčice otrčale su i javile meštanima. Alarmirana je policija koja je našla patike i odeću dece.

Načelnik policijske stanice Novi Kneževac Vojislav Šubarički rekao je sinoć da su alarmirali Žandarmeriju u Beogradu čiji je ronilački tim krenuo na mesto nesreće.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala