Pronađen mobilni telefon napadača u Tunisu

© REUTERS / Amine Ben AzizaTerorističi napad u Tunisu
Terorističi napad u Tunisu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Istražujući okolnosti terorističkog napada na hotel u tuniskom letovalištu Sus u kojem je stradalo 40 ljudi, policija Tunisa je u moru kod hotelske plaže pronašla mobilni telefon jednog od terorista, saopštio je izvor iz policije.
Teroristički napad na hotel u Susu - Sputnik Srbija
ID preuzela odgovornost, u Tunisu 40 poginulih

Jedan od preživelih gostiju hotela preneo je da je napadač imao mobilni telefon. Prema njegovim rečima, napadač je pre nego što je počeo da puca iz „kalašnjikova“ u turiste, bacio mobilni telefon u more. Policijski ronioci su pretražili morsko dno i pronašli aparat koji je predat stručnjacima. 

Na najvećem tuniskom aerodromu „Enfida“, koji se nalazi nedaleko od prestonice i grada Sus, u petak uveče otkazano je 13 letova iz Londona, Mančestera, Amsterdama, Brisela i Sankt Peterburga. Istovremeno, mnoštvo turista koji su letovali u Tunisu već je napustilo tu zemlju. Stotine turista otkazuje odmor u Tunisu ili napušta tuniske hotele posle terorističkog napada u kojem je poginulo 40 ljudi, uprkos pokušajima vlasti da ih uvere da su preduzete sve neophodne mere za njihovu bezbednost.


Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala