Stiglo pojačanje: Čučković prešao u SNS

© Sputnik / Brankica RistićNebojša Stefanović i Miroslav Čučković
Nebojša Stefanović i Miroslav Čučković - Sputnik Srbija
Pratite nas
U tabor naprednjaka privukla me jaka državna politika, borba protiv korupcije i kriminala, za šta je dokaz i to da je obnova Obrenovca protekla bez ijednog prizvuka bilo koje afere, izjavio Miroslav Čučković.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, rekao je danas potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović, i ujedno najavio da će naprednjaci kandidovati Čučkovića za predsednika te opštine na budućim lokalnim izborima.

Osim Čučkovića koji je na mesto predsednika Opštine Obrenovac došao kao kadar URS-a, to jest, G17 plus,  SNS-u je pristupila i cela odbornička grupa koju Čučković vodi, odnosno predsednici odbora i mesnih zajednica.

„Pristupanje Čučkovića naprednjacima nastalo je kao rezultat rada u proteklih godinu dana. Njegovo zalaganje i rad posle katastrofalnih prošlogodišnjih poplava jedan je od razloga da ga naprednjaci prihvate“ izjavio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, Čučković nije tražio ništa i podsetio da je i bez pomoći SNS-a gradonačelnik Obrenovca.

„Dolazi da pomogne i bude deo velikog tima. Hrabrom politikom i ozbiljnim zalaganjem pokazao je da opštinom može da se upravlja na odgovoran način, naročito u teškim uslovima“, rekao je Stefanović.

Čučković je kazao da ga je u tabor naprednjaka privukla jaka državna politika, borba protiv korupcije i kriminala, za šta je dokaz i to da je obnova Obrenovca protekla bez ijednog prizvuka bilo koje afere.

„Zahvaljujući premijeru Aleksandru Vučiću imamo državu koja je lider u regionu, poštovana od svih i u kojoj se sve to može direktno pokazati na novčanicima građana“, rekao je Čučković.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala