„Beograd na vodi“ dobio novog direktora

© Foto : Igl hils, Beograd na vodiNikola Nedeljković
Nikola Nedeljković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kompanija „Igl Hils“ imenovala je Nikolu Nedeljkovića za generalnog direktora „Beograda na vodi“, saopšteno je danas iz te kompanije.
Maketa Beograda na vodi - Sputnik Srbija
Potpisan ugovor za Beograd na vodi

„Njegova stručnost i lični doprinos doneće dodatnu lokalnu podršku ovom projektu”, dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, Nedeljković je diplomirao u Bostonu, u Sjedinjenim Američkim Državama, i stekao master diplomu u Milanu, u Italiji. Veliko iskustvo u oblasti korporativnih finansija, razvoja i nekretnina sticao je na lokalnom i međunarodnom tržištu, od Njujorka, preko Holandije, Luksemburga, Hong Konga, do Srbije, gde je bio generalni direktor kompanije „MPC Propertis“ i osnivač kompanije „Novaston aset menadžment“. 

Siniša Mali pored projetka Beograda na vodi - Sputnik Srbija
Mali: „Beograd na vodi“ će se postepeno graditi

U saopštenju se zaključuje da će Nedeljković biti na čelu tima profesionalaca koji poseduju dragoceno iskustvo u različitim oblastima poslovanja.

Na dužnost će zvanično stupiti posle okončanja svih pravno-administrativnih koraka koji se tiču ugovora o zajedničkom ulaganju koji je 26. aprila potpisan između Vlade Republike Srbije i kompanije „Igl Hils“. U skladu sa istim ugovorom, dosadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Trifunovića Vlada Republike Srbije imenovaće na mesto zamenika generalnog direktora „Beograda na vodi“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala