Enrike Iglesijas se posekao na dron (video)

© AP Photo / Francis RamsdenEnrike Iglesijas na koncertu sa dronom
Enrike Iglesijas na koncertu sa dronom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Španski pevač Enrike Iglesijas leči se u Americi nakon što je posekao prste na minijaturnu bespilotnu letilicu na koncertu u meksičkom gradu Tihuani, prenosi „Asošijeted pres“ (AP).

Kako su izvestili zvanični predstavnici umetnika, incident se desio u noći između subote i nedelje. Iglesijas se nalazio pored scene dok je prema njemu leteo dron, koji je korišćen za fotografisanje publike. Pevač je pokušao da dotakne aparat, kako bi se našao u fokusu kamere koja se nalazila na dronu i tom prilikom prerezao prste od jedan od elemenata konstrukcije.

Doktori su preporučili Iglesijasu da odmah ode u bolnicu, ali je on, bez obzira na obilno krvaranje, narednih pola sata nastavio sa nastupom. Nakon toga dostavili su ga avionom u Los Anđeles na lečenje. Na internetu su već bile objavljene fotografije na kojima se Iglesijas vidi na sceni sa belom majicom umrljanom krvlju. Kako navode predstavnici pevača, trenutno je rana već „delimično zacelila“.

© AP PhotoEnrike Iglesijas na sceni sa belom majicom umrljanom krvlju
Enrike Iglesijas na sceni sa belom majicom umrljanom krvlju - Sputnik Srbija
Enrike Iglesijas na sceni sa belom majicom umrljanom krvlju

Koncert u Tihuani, kom je prisustvovalo približno 12 hiljada ljudi, deo je turneje Iglesiajsa pod nazivom „Sex and Love World Tour“. Kako se očekuje, sledeći koncert će biti održan u julu u Meksiku.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala