Švedski izum: Gej propagandom protiv ruskih podmornica

© Foto : Youtube/Svenska FredsThe Singing Sailor
The Singing Sailor - Sputnik Srbija
Pratite nas
Aktivisti Švedskog društva za mir i arbitražu (SPAS) odlučili su se za gej propagandu kako bi odbili ruske podmornice koje navodno vrebaju u švedskim vodama, prenela je švedska televizija SVT.

Aktivisti su instalirali novi podzemni sonarni sistem pod nazivom „Pevajući mornar“, koji šalje poruku bilo kom posetiocu morskih dubina koji se nađe u blizini:

Brodovi - Sputnik Srbija
Švedska: Umesto ruske podmornice teretni brod

Dobro došli u Švedsku. Još od 1944. godine. Hej, prođi ovuda ako si gej.“

Sonarni sistem ima neonski animirani znak — mornara u donjem vešu koji pleše.

Švedski aktivisti smatraju da novi „metod odbrane“ može da zastraši i otera komande ruskih podmornica koje plove švedskim vodama.

Danijel Holking, jedan od menadžera SPAS-a, rekao je da je svaka posada ruske podmornice, koja prođe „Pevajućeg mornara“, više je nego dobrodošla na stokholmskoj Paradi ponosa 1. avgusta.

Ruski špijuni danas – bez brkova, šešira i mantila - Sputnik Srbija
Švedska: Ruski špijuni danas bez brkova, šešira i mantila

Švedska je prošlog oktobra objavila da je navodno primetila stranu podmornicu u svojim teritorijalnim vodama. Iako se smatralo da je podmornica ruska, švedska vojska nije uspela da je locira, a kamoli da utvrdi odakle je došla.

Ova nordijska zemlja je odlučila da investira 10,2 milijardi kruna (111,9 miliona dolara) u odbranu, u paranoičnom strahu da bi Rusija mogla da poveća svoje vojno prisustvo u Baltičkom moru.

Aktivisti SPAS-a su zabrinuti zbog prevelikog trošenja državnog novca u vojne svrhe. Njihova taktika sa korišćenjem gej propagande svakako je mnogo jeftinija.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala